Trainingen...

Bij LEF Sporten & Coachen hebben we trainingen in groepsverband of individueel. Ook kan je trainen met een personal trainer. Kids en verstandelijk beperkten zijn natuurlijk ook welkom. Hier hebben wij de volgende trainingen voor: LEF kbt kids en LEF light.

LEF FIT

LEF FIT is een krachttraining waarbij het hele lichaam aan bod komt, door middel van een circuit. We werken in groepen van max 14 personen en doen verschillende workouts. Iedere workout duurt 4 x 35 seconden met 15 seconden rust. Daarna ga je naar de volgende workout. De totale training duurt 50 minuten.


LEF FREE

LEF FREE is vrij sporten onder professionele begeleiding. Iedere deelnemer ontvangt een training op maat. Dit schema kun je bekijken op de app van Virtuagym. We trainen in groepsverband, maar iedereen bepaalt zelf wat hij wil.


LEF PRO

LEF PRO is 1 op 1 sporten onder professionele begeleiding. Iedere deelnemer ontvangt een training helemaal op jouw lijf geschreven. We kijken naar jouw doelen en houden rekening met eventuele klachten. Het is mogelijk één van onze fysio's te raadplegen. LEF PRO is op afspraak. Samen bepalen wij wanneer jij wilt trainen.


LEF HITT

HITT staat voor High Intensity Training. Het trainingsprincipe van HITT is door middel van korte tijdsduur een hoog mogelijke inspanning te leveren. Elke oefening duurt 3 minuten, in 1 sessie zitten 3 oefeningen daarna hebben we even totale rust van ongeveer 5 minuten er zijn 3 sessies in een training. 

LEF KBT

LEF KBT is een training gebaseerd op (kick)boksen. Deze training is een combinatie van kracht en conditie. Tijdens de training komen verschillende vormen van stoot- en traptechnieken aan de orde. De training is bedoeld voor mannen en vrouwen die net wat meer hun grenzen willen opzoeken en fitter willen worden. Je zelfvertrouwen en weerbaarheid zullen erdoor verbeteren.

LEF KBT KIDS

LEF KBT KIDS is een training gebaseerd op (kick)boksen speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Weerbaarheid, je eigen kracht, doorzettingsvermogen, respect voor elkaar  en natuurlijk plezier maken en gezond bewegen staan centraal. Spelenderwijs leren de kinderen de technieken  van (kick)boksen en groeit hun weerbaarheid.


LEF BEPERKT

LEF BEPERKT is een training voor mensen met een verstandelijke beperking. De training bestaat uit een deel groepstraining en een deel vrije training. Het is voornamelijk de bedoeling dat je in beweging komt. Daarnaast is ook het sociale aspect erg belangrijk en is er de mogelijkheid om een kopje koffie/thee te nuttigen. 


LEF OUTDOOR

Outdoor training is een training die buiten gegeven wordt op De Haere of bij de Duursche Waarden. outdoor training is een route met verschillende work outs door de de natuur. Tijdens de work out maken we gebruik van de elementen die we tegenkomen. Deze training is om de week op vrijdagavond of op zaterdagochtend.