Kennismaken...

Waarom je op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen. 

Rob Sloots

Hoi, ik ben Rob en heb een passie voor sport. Ik ben sociaal, enthousiast en creatieve levensgenieter. Doordat ik een burn-out heb gehad, ben ik flink aan het sporten gegaan en ben ik er weer boven op gekomen samen met een personal trainer. Voor mij was dit de motivatie  om deze sportstudio op te zetten. Ik vind het belangrijk om mensen meer in beweging te krijgen ongeacht hun beperkingen. Uit eigen ervaring weet ik dat verantwoord bewegen naast een gezonde voeding belangrijk is. 

Diploma's

  • Fitvak A
  • Fitvak B


Certificaten

  • Sport en Voeding
  • Paramedisch fitnesstrainer -onderste extremiteit.
  • Paramedisch fitnesstrainer -bovenste extremiteit.

Lars Bos

Hoi, ik ben Lars, ik ben iemand die enthousiast, sociaal en behulpzaam is. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden tijdens het sporten en  om samen naar een bepaald doel te werken. Tijdens mijn stage in de sportschool heb ik de nodige ervaring opgedaan. Op dit moment volg ik de opleiding tot fysiotherapeut. Sinds november 2019 ben ik bij LEF aan de slag gegaan en tot nu toe bevalt het erg goed. Ik doe dit werk met veel plezier en hoop nog veel mensen te mogen ondersteunen tijdens het sporten bij LEF. Naast LEF ben ik ook nog jeugdcoach bij voetbalclub SC. Overwetering. Zelf train ik in de sportschool en doe ik aan voetbal.


Diploma's

  • Fitvak A
  • Sport en beweging


Certificaten

  • Sport masseur

Hessel Tijssen

Hoi ik ben Hessel Tijssen. Ik vind zelf sporten super fijn om te doen, maakt mij eigenlijk vrij weinig uit wat. Of het nu kickboksen, zaalvoetbal, fitness of krachttraining is. Na wat jaren in de fietscross als trainer gefungeerd te hebben. Zoek ik nu verdieping in de materie van het sporten en coachen. En volgens mij ben ik dan bij Lef aan het juiste adres! Door mijn enthousiasme en behulpzaamheid, probeer ik samen jouw doel te bereiken. Op dit moment ben ik bezig om mijn Fitvak A te behalen, daarna zal ik door gaan met Fitvak B. ik al wat ervaring op gedaan tijdens stage. Ik zal bij LEF voornamelijk richten op circuit training en personal training.

Diploma's

  • Fitvak A 
Ilse Enzerink

Ik ben Ilse Enzerink. Naast mijn kinderen en werk in de verslavingszorg besteed ik veel aandacht en tijd aan sport en bewegen. Ik doe aan kettlebellsport, hardlopen, mountainbiken en in de herfst en winter doe ik aan winterzwemmen. Hierdoor voel ik mij lichamelijk en geestelijk goed in mijn vel. Binnen de verslavingszorg ondersteun en begeleid ik mensen om hun doelen te behalen en deze kennis en ervaring zet ik nu graag in op sportgebied bij LEF.

Kees van Duren


Ik ben Kees van Duren. Sporten is voor mij een passie, zelf training ik meerdere keren in de week, ook ben ik een fervent mountainbiker. Naast training bij LEF, geef ik ook training aan de dames handbal Overwetering. Bij Lef geef ik voornamelijk Kickbok training en outdoor training, soms ben ik ook bij de vrije training aanwezig en kan je me alles vragen.