Kennismaken...

Waarom je op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen. 

Rob Sloots

Hoi, ik ben Rob en heb een passie voor sport. Ik ben sociaal, enthousiast en creatieve levensgenieter. Doordat ik een burn-out heb gehad, ben ik flink aan het sporten gegaan en ben ik er weer boven op gekomen samen met een personal trainer. Voor mij was dit de motivatie  om deze sportstudio op te zetten. Ik vind het belangrijk om mensen meer in beweging te krijgen ongeacht hun beperkingen. Uit eigen ervaring weet ik dat verantwoord bewegen naast een gezonde voeding belangrijk is. 

Diploma's

  • Fitvak A
  • Fitvak B


Certificaten

  • Sport en Voeding
  • Paramedisch fitnesstrainer -onderste extremiteit.
  • Paramedisch fitnesstrainer -bovenste extremiteit.

Lars Bos

Hoi, ik ben Lars, ik ben iemand die enthousiast, sociaal en behulpzaam is. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden tijdens het sporten en  om samen naar een bepaald doel te werken. Tijdens mijn stage in de sportschool heb ik de nodige ervaring opgedaan. Op dit moment volg ik de opleiding tot fysiotherapeut. Sinds november 2019 ben ik bij LEF aan de slag gegaan en tot nu toe bevalt het erg goed. Ik doe dit werk met veel plezier en hoop nog veel mensen te mogen ondersteunen tijdens het sporten bij LEF. Naast LEF ben ik ook nog jeugdcoach bij voetbalclub SC. Overwetering. Zelf train ik in de sportschool en doe ik aan voetbal.


Diploma's

  • Fitvak A
  • Sport en beweging


Certificaten

  • Sport masseur

Nick Bos

Hoi, ik ben Nick, ik vind het leuk om samen met mensen bezig te zijn tijdens het sporten. Door mijn enthousiasme en behulpzaamheid, probeer ik samen jouw doel te bereiken. Tijdens mijn opleiding sport en beweging die ik op dit moment volg, heb ik al wat ervaring op gedaan tijdens stage. Op dit moment werk ik tijdens mijn stage met ouderen. Zelf doe ik graag aan voetbal en fitness, ook ben ik jeugdcoach bij SC. Overwetering. November 2019 ben ik begonnen bij LEF en doe dit met plezier, ik hoop jullie nog vaak te zien in de sportschool.

Diploma's

  • Sport en beweging ( nog bezig )
Ilse Enzerink

Ik ben Ilse Enzerink. Naast mijn kinderen en werk in de verslavingszorg besteed ik veel aandacht en tijd aan sport en bewegen. Ik doe aan kettlebellsport, hardlopen, mountainbiken en in de herfst en winter doe ik aan winterzwemmen. Hierdoor voel ik mij lichamelijk en geestelijk goed in mijn vel. Binnen de verslavingszorg ondersteun en begeleid ik mensen om hun doelen te behalen en deze kennis en ervaring zet ik nu graag in op sportgebied bij LEF. Mijn passie ligt bij de kettlebellsport. Het trainen met kettlebells is zo uitdagend en veelzijdig. Ik geef ook training in Deventer en vindt het gaaf dat ik ook de sporters bij LEF kennis mag laten maken met kettlebells.