Fysio...

LEF werkt samen met Fysiotherapie Deventer en Fysiotherapie praktijk Olst.

Fysiotherapie Deventer

Bezoek ons :   Visbystraat 15, 7418 BE Deventer                                    

Bel ons        :   06-19429309

Mail ons      :   [email protected]

 

Fysiotherapie Deventer

Fysiotherapie Deventer is een vooruitstrevende praktijk. Onze praktijk is gevestigd in het pand Arbobasis in Deventer, Visbystraat 15. Binnen Fysiotherapie  Deventer bieden we een breed pakket behandelingen waarbij professionaliteit en klantgerichtheid centraal staan. Wij behandelen, adviseren, trainen en begeleiden. Ons team bestaat uit drie fysiotherapeuten die zich naast de reguliere fysiotherapie gespecialiseerd hebben in een aantal specifieke behandelmethoden.


ZORGVERZEKERING FYSIOTHERAPIE

Tegenwoordig zijn er veel vragen over de zorg in Nederland. Wat valt er nou wel en wat valt er nou niet binnen uw zorgverzekering. Onze praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Het is zeker aan te raden om vooraf uw zorgverzekering te raadplegen, zodat u zelf kunt beoordelen of de behandeling vergoed wordt en hoeveel behandelingen u van uw zorgverzekeraar vergoed krijgt. Mochten hierover vragen zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Fysiotherapie praktijk Olst

Bezoek ons :   Watertorenstraat 8, 8121 BR Olst                                  

Bel ons        :   0570-561599

Mail ons      :   [email protected]

    

Fysiotherapie praktijk Olst

Fysiotherapie Olst is een groepspraktijk, die is voortgekomen uit de praktijk die sinds 1960 in Olst gevestigd is. In 2006 zijn wij verhuisd naar het voormalig bibliotheekgebouw aan de Watertorenstraat nummer 8. Ons doel is het zo breed mogelijk aanbieden van 1e lijn fysiotherapie binnen de "voormalige" gemeente Olst. Wij vinden dat de inwoners van Olst voor fysiotherapeutische behandeling niet hoeven uit te wijken naar een andere plaats. Dit houdt in dat er een zo groot mogelijk aanbod van verbijzonderingen fysiotherapie (specialisaties) in de praktijk zijn. Onze visie op fysiotherapie is dat wij bij uitstek de begeleiders zijn voor mensen met klachten van het bewegingsapparaat. De praktijk moet goed toegankelijk zijn, professioneel, maar ook laagdrempelig en huiselijk. Wij behandelen en begeleiden bewegingsproblemen. Het moet dus mogelijk zijn om binnen de praktijk goed te kunnen oefenen/trainen. Daarom beschikken wij over een ruime oefenzaal voorzien van de nodige apparatuur.  

SPECIALISME

Naast de algemene Fysiotherapie hebben alle in onze praktijk werkende fysiotherapeuten zich gespecialiseerd in een deelgebied van de fysiotherapie. Afgaande op de diagnose van de verwijzend arts wordt u na aanmelding teruggebeld door diegene waarvan wordt verwacht dat deze de meeste effectieve behandeling kan bieden voor u klacht(en).